suke-suke..hepi-hepi..tak nak stres2 okeyyyhhh...........

First of all, thanks to alls yg sudi lawat my page ni..thanks to all bloggers yg bg n share ilmu...sesiapa yg nak share ape2 dipersilakan...ilmu yg bermanfaat adalah ilmu yg dikongsi dan memberi manfaat kepada sesiapa yg menerimanya...Semoga apa yg kita kongsikan mendapat redhaNYA......SENYUMMM..xperlu kata apa-apa...

Thursday, 1 May 2014

Monday, 14 April 2014

RIANG RIA.....

WAWWEEE....
Rasa macam dah lama sesangat x update blog...
busy sesangat bila awal-awal tahun nie...Now, macam dah ok sket, but still hv a lots of works to do...
Alhamdulillah, baru-baru nie result SPM ok...16/20 students dalam class dapat A+,A n A- dalam sains..Syukur sesangat...mood hepi tu kiranya still ada sampai harini..One more thing, Biologi pon ok, 100% lulus..

Hmmm...sekarang nie agal letih skett coz budak kecik al-wafiy tu dah pandai jalan n panjat2.....walaupun penat, tapi seronok sangat tengok kerenah dia...wafiy...wafiyy..


BUDAK KUAT TIDO......

HAHAHA......KUAT MERAJUK LAA...MACAM GEGURL LAKK..



Okeyy larrr...lenkali sambung lagikkk....bubbyeee....